Skip to main content
Uw reserveringClose Cart

Bent u benieuwd naar de keuken gedurende een zeiltocht van tallship Thalassa? De maaltijden en hapjes aan boord worden klaargemaakt door een professionele kok en diens maatje.

Tijdens een reis aan boord van Thalassa worden er drie maaltijden per dag klaargemaakt en een vieruurtje (een klein hapje). Laat u verwelkomen met een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet en laat u verwennen met een vers tweegangendiner. Terwijl u geniet van de reis wordt het diner bereid, per dag wisselend aangevuld met een voorgerecht of een nagerecht. Goed eten en avontuurlijk reizen gaan hand in hand aan boord.

Kenmerkend voor de keuken van Thalassa is het gezonde, verse eten, met ambachtelijke producten. Zo is het schip bevoorraad met biologisch vlees van een lokale slager en gebruiken we dagverse producten zoals groente, fruit en kruiden. En met wat geluk een visbereiding, vers gevangen vanaf het dek. 

 

De bar

Bourgondisch genieten met een drankje naar keuze kan bij uitstek aan de whiskybar. De bar is uitgerust met een brede selectie aan single malts. Daarnaast bieden we speciaal op het schip dynamisch gelagerde whisky en rum van Dam Dranken aan. Op de tap hebben we Martinus pils en Jotner speciaalbier, beiden smaakvolle Groningse brouwers. Verder schenken we natuurlijk rode en witte wijn en is er frisdrank, koffie en thee.